Bilen är tvättad och polerad

Det var en sådan där långtråkig söndag och regnet bara vräkte ner. Jag var trött på att bara vara hemma så jag bestämde mig för att åka en tur med bilen. Den här gången åkte jag längsmed skogsvägar och var långt ute på landsbygden. I flera timmar var jag ute och körde och när jag kom hem igen såg jag ju att bilen hade blivit ordentligt smutsig. Inte undra på det med tanke på allt regn och alla grusvägar jag kört på. Det är ju en himla tur i alla fall att det finns ett företag inom bilvård i Vallentuna. Dagen efter så lämnade jag in bilen till Åkersberga Detail Center, och de tvättade och polerade bilen. Det gjorde de så bra så jag kunde spegla mig i lacken. Nu är det höst, snart vinter, och det här dåliga vädret tyckts aldrig upphöra. Inte är det då underligt om våra bilar behöver en rejäl tvätt med en efterföljande polering, och befinner man sig i eller i omnejd av Vallentuna och behöver bilvård, då är Åkersberga Detail Center ett bra företag att vända sig till. Hos dem kan man få bilen tvättad både utvändigt och invändigt och vill man hålla sin bil i toppskick då tycker i varje fall jag att det är bra att lämna bilen till dem. Alla som jobbar med bilvård i Vallentuna hos Åkersberga Detail Center har ett genuint intresse för bilar, och vill du boka en tid till dem så kan du antingen ringa eller mejla. Sedan kan du kontakta dem via ett kontaktformulär inne på deras egen sida på webben, så den sidan tar jag och länkar er till. Det var väl allt tror jag som jag skulle berätta om när det gäller det här företaget. 

Du gillar kanske också...