Det här är en riktigt duktig rörmokare

God morgon, hej och hallå och välkomna tillbaka till ytterligare ett inlägg. Idag tänkte jag berätta om ett företag som heter Hyttdrängens Rör & Svets AB, för det är ett företag som har hjälpt mig att installera golvvärme, något jag hade tänkt att jag velat haft väldigt länge men det har inte blivit av innan nu.  

 

Hyttdrängens Rör & Svets AB jobbar inom rör & vvs i Falun men också inom svets. Som ni alla vet om så bodde jag tidigare i Borås under några år och där hade jag golvvärme i badrummet och när jag flyttade tillbaka till Falun som är min barndomsstad saknade jag att sätta fötterna i ett varmt golv särskilt på mornarna när jag trött och frusen klivit upp ur sängens varma och sköna värme. När sommaren nu övergått till höst och vintern snart är här kändes det som om det var hög tid att äntligen få den här golvvärmen, så förra veckan kom Hyttdrängens Rör & Svets hit och såg till att ordna med den här golvvärmen. Om ni bara visste hur skönt det är att slippa frysa om fötterna, att stå barfota på badrumsgolvet och borsta tänderna klockan 5 på morgonen är nu rena rama glädjen och inte plåga som det var förut. Så om du som kommer in här och läser på min blogg behöver hjälp med något inom rör och VVS i Falun med omnejd ska du veta att Hyttdrängens Rör & Svets är ett företag som kan hjälpa dig. Vill du få reda på mer om dessa tjänster inom rör och VVS i Falun som du kan få hjälp med då är det bara att lyfta på luren och ringa till det här företaget eller så kan du gå in på deras hemsida.  

Du gillar kanske också...