Ett inlägg om healing

Hallå där! Vad trevligt att du har hittat hit, varmt välkommen ska du vara. Idag är min tanke att prata lite om healing, det är nämligen något jag tror att ni hade gillat. Tanken är att prata om det rent allmänt men också gå in lite närmare på healing i Karlstad med omnejd.

Först och främst vill jag klargöra lite för vad healing är, för er som inte vet det. Healing är en form av alternativmedicin där man använder sig av andliga metoder för att bland annat behandla sjukdomar. Personen som utövar healing kallas för healer. Healern utför healing genom att hålla sina händer på eller nära personen som behandlas. Däremot fungerar healing minst lika bra på distans, man arbetar då med energier på samma sätt som vid ett fysiskt möte.

Så vad är healing bra för? Jo det sägs att healing medför en ökad blodgenomströmning i kroppen, det bidrar till att stärka kroppens egen läkningsförmåga. Därmed kan healing även lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi som finns i kroppen.

Det finns olika typer av healing, bland annat reiki healing. Vilket är en healingform som kommer ifrån Japan. Den här typen av healing arbetar med att föra in nya energier i kroppen för att kunna lösa upp de blockeringar som finns i kroppens egna energier. En behandling av reiki healing är avslappnande och den kan frigöra både stress och spänningar.

Det finns ett företag som arbetar med reiki healing nära Karlstad, och det är Helhetskänslan. Företaget fokuserar just på reiki healing och det ligger i Kristinehamn, dock vänder de sig till hela dess omnejd. Helhetskänslan är helt enkelt ett bra alternativ för er som är intresserade av healing i Karlstad med omnejd. I början av inlägget hittar ni en länk som går direkt till deras hemsida, följ den ifall ni vill veta mer om det här förteget eller deras arbete.

Du gillar kanske också...