Ett optimalt tillstånd av välbefinnande

Hej på er och välkommen till bloggen. En ny dag är här och jag möter den nya dagen med ny energi och en själslig och kroppslig balans, som jag har kunnat få tack vare den healing som jag får. Jag ska berätta mer om detta eftersom jag tror att många är intresserade av healing och vad det är bra för. Jag hoppas att mitt inlägg kan få er att våga prova denna behandling. För egen del vände jag mig till ett företag som heter GML Reconnective Healing. Det här är ett ställe som kan hjälpa oss i till exempel Knivsta och Uppsala eller på ställen däromkring. 

  

Vad har Reconnective Healing inneburit för mig? Jag har funnit ett optimalt tillstånd av balans och harmoni genom att jag samspelar med Reconnective Healings energifrekvenser som består av ljus, energi och information. Jag blir återkopplad till universums fullkomlighet och universum återkopplar mig till vår min egen fullkomlighet och den jag verkligen är. Healingen kopplar mig till universums och min egen innersta frekvens genom olika healingfrekvenser och troligtvis en helt ny bandbredd. Forskning visar att Reconnective Healing verkligen fungerar. Det visar sig tydligt både i praktiken och i laboratorieförsök. Företaget GML Reconnective Healing kan ge mer information för dig som är intresserad. 

 

Jag har funnit en känsla av tillhörighet, och har hittat mål och mening i livet. Jag tyckte att mitt liv var trist. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra för att läka ihop själsligt. Jag behövde hjälp med att hitta meningen med mitt liv igen. Vilken fin hjälp som jag har fått av healing här på GML Reconnective Healing i Uppsala! Jag rekommenderar dig verkligen att höra av dig dit. Detta kan bli en mycket bra nystart i ditt liv också. 

 

Du gillar kanske också...