Grönemads schakt fixade grunden!

Hej på er alla läsare och välkommen till dagens blogginlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Efter att ha varit på jakt efter en villa och varit på otaliga visningar utan att hitta det jag sökte, insåg jag att det nog var bäst att bygga min egen villa. Jag fann en bra tomt i Vårgårda som var till salu, och när jag kom till denna plats insåg jag att det är här jag vill bo. Grönemad Schakt är namnet på en firma som hjälper till med husgrunder i Vårgårda. Inte enbart i Vårgårda, även de i Alingsås och Herrljunga eller på orter däromkring kan få hjälp av den här firman. Jag måste säga att jag är väldigt glad över att jag anlitade Grönemads Schakt när jag behövde hjälp med att gjuta min husgrund. Det här företaget är experter på området och har haft många nöjda kunder genom åren. Det var ett par andra familjer längre ner på gatan som byggt ett par år före mig. Det var dem som rekommenderade mig att anlita Grönemads Schakt, vilket visade sig vara ett riktigt lyckosamt val.  

 

Ska man bygga ett hus ifrån grunden så måste allt bli rätt från första början. När grunden skulle gjutas var det mitt i vintern och smällkallt. Det krävs då rätt yrkeskunskaper för att allt ska bli riktigt gjort. Man har ju hört en del skräckhistorier om folk som fått sina husdrömmar förstörda, på grund av att inkompetent yrkesfolk och klåpare som gett sken av att besitta kunskaper som överstigit deras kompetens. Grönemads Schakt är ett företag som till 100 % är seriöst. Nu när jag och två grannar här på gatan är så nöjda, vill vi verkligen rekommendera även er att anlita det här företaget. 

 

Du gillar kanske också...