Husdräneringen blev bra

Välkomna in till bloggen! Nu går vi mot jul och jag sitter inne framför en sprakande brasa här i min villa i Sundsvall och tänkte på hur bra det blev här med dräneringen av mitt hus. Det var i somras. Tack vare att detta blev gjort, känner jag mig mer avslappnad som husägare. Ett bekymmer mindre! Jag är väldigt tacksam mot den byggfirma som gjorde jobbet, nämligen ett företag som heter NEAAB. Eftersom jag tyckte att det jobb som de gjort, med dräneringen, är så bra, och det faktum att detta är en byggfirma som kan hjälpa till med mycket, så ville jag berätta för er om det här företaget. Kanske finns det någon tjänst, som även ni läsare kan använda er av?   

  

Om ni inte har hört talas om NEEAB förut, kan jag berätta att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita en riktigt bra byggfirma i till exempel Sundsvall, men jag råkar veta att de även tar uppdrag i Härnösand eller Timrå eller i närliggande orter. De enormt kompetenta och erfarna medarbetarna kan åta sig många olika slags jobb. Det mesta inom bygg, men också dräneringar. Behöver du en byggfirma rekommenderar jag dig att höra av dig till dem så kommer de givetvis att berätta mer om vad de kan göra. Jag begärde först en offert så jag fick reda på vad det skulle kosta. Det innebar inga förpliktelser. I lugn och ro fick beslutet mogna fram om att låta NEEAB göra jobbet. Med ROT-avdraget blev hela jobbet dessutom mycket prisvärt. Det är riktigt gott och avslappnande att inte längre behöva bekymra sig om eventuella fuktskador, i och med att dräneringen nu är gjord. Ha det nu så bra och tack för att ni tog er tid att läsa! 

Du gillar kanske också...