L.P skog

God afton bästa läsare. Här sitter jag och funderar över en sak som jag tänkte dela med er, kära läsare. Det är mycket på gång nu på ägorna i skog och kalhyggen runt omkring min gård i Östersund. Jag har trots att min tillvaro är mycket hektisk, den stora glädjen att få berätta för er läsare om ett fint företag som jag anlitat det senaste för att få hjälp med de olika projekt jag har på mina ägor. Företaget jag talar om heter L.P Skog och har hjälpt mig med rotkapning, röjning och plantering av nya granplantor. Hit kan man vända sig om man är i behov av annat också, som byggnadsarbetare i Östersund.

 

Flera gånger senaste tiden har jag anlitat L.P Skog och jag har alltid varit lika nöjd. Jag vill rekommendera er som också behöver hjälp med något att kontakta detta företag. De har också byggnadsarbetare, snickare och betongarbetare anställda, så förutom hjälp med röjning och plantering eller sågning, går det också att få hjälp med mycket annat som ni säkert förstår. Jag blev rekommenderad av andra markägare här i närheten av Östersund, att höra av mig till detta företag i samband med att jag behövde röja upp i skog och på kalhyggen. Jag har inte ångrat att jag lyssnade på grannarnas ”råd”. Det är därför som jag nu tipsar er mina bästa läsare, att också ni kan ta kontakt med detta företag om ni nu skulle behöva hjälp. Jag har varken tid, energi eller tillräckliga kunskaper för att på egen hand ägna mig åt det avancerade jobb som de utför på L.P Skog. Och inte är det heller särskilt dyrt att anlita sig av deras tjänster. Man kan alltid få en offert i förväg så man vet vad jobbet kommer kosta. Ha nu en fin kväll! 

Du gillar kanske också...