Närproducerat kött i Örnsköldsvik

Hej på er alla läsare av bloggen och det är så roligt att ni ville komma in här och läsa idag också. Jag ska berätta för er om ett mycket trevligt och bra ställe för oss i Örnsköldsvik. Det är en gårdsbutik på ett lantbruk som heter Mösjö Fårgård i närheten av Örnsköldsvik. Det här är ett bra ställe för oss som vill köpa lammkött i Örnsköldsvik, eller något annat som är till försäljning i butiken. Mer närproducerat än så här går det inte att få. Det som gör det här stället särskilt bra, det är först och främst att djuren som lever här har det så fantastiskt fint. De har stora marker att beta på och får en kärleksfull omvårdnad. Det frysta köttet säljs året runt men vid speciella tillfällen så kan man handla det färskt. Har man svårt att ta sig dit så kan man få köttet levererat till butik om det inte är allt för långt bort ifrån Örnsköldsvik. Jag är noggrann med maten och vill veta vad det är jag stoppar i mig. När jag handlar lammkött härifrån, då vet jag att köttet inte innehåller några farliga tillsatser, hormoner eller antibiotika. Det har blivit ett antal vändor hit ut till Mösjö Fårgård och en sak är helt säker – hit kommer jag fortsätta att åka, för jag älskar det goda köttet som säljs här. 

 

Det här stället tycker jag att många fler borde besöka. Det är inte särskilt dyrt heller när man tänker på vad det är man får.  Det är viktigt att värna om vår miljö och natur och handla närproducerat. Jag tänker inte medverka till den dåliga djurhållning som finns på sina håll. Jag är en sann djurvän och vill att alla djur ska få ha det bra. Tack för att ni tog er tid att läsa. 

Du gillar kanske också...