”Nya” bilrutor med solfilm

Hej på er alla läsare och coolt att ni kommer in till bloggen idag också! Jag älskar min Toyota Yaris. Jag bor i Hallstahammar och tycker om att ta en tur med bilen. Jag skulle inte vilja ha någon annan bil än den jag kör nu. Helt enkelt supernöjd. Det enda jag inte var nöjd med det var rutorna. Nu lämnade jag in bilen på ett företag som heter Jocke Solfilm & Glas och de satte solfilm på rutorna, näst ljusaste filmen, nr 35 runt om. Grymt snyggt och ett stort lyft för hela bilen måste jag säga. Det blev som jag ville ha det. Jag har fått en bil som är mer i min smak.  

 

För er som inte hört talas om detta företag förut, så kan jag berätta att Jocke Solfilm & Glas, det är en firma med tjänster inom det mesta som rör solfilm, men de erbjuder också tjänster inom glasreparationer, nyglasning, solkyddsfilm, insynsskydd och säkerhetsfilm även till hemmet eller till kontoret. Eller inglasning av till exempel uterum och balkong. Nu när ni känner till att denna firma finns, kanske ni kan ha nytta av att anlita dem? Det är viktigt för mig som kund och bilägare att personalen har en omfattande erfarenhet när det gäller allt inom solfilm. Eftersom medarbetarna har jobbat i branschen i många år kan man alltid få den hjälp man behöver. En solfilm, ska den vara mörk, ljus eller mitt i mellan? Lugn, personalen ger goda råd, även om det är en smaksak. Som ni förstår så kan man anlita Jocke Solfilm & Glas om man är intresserad av att få hjälp av detta företag kommer de berätta mer om vad de kan göra för just dig, när du hör av dig. 

 

 

Du gillar kanske också...