Tips på en städfirma

Hej, idag ska jag tipsa om en firma för alla som är intresserade av att få hjälp med städ, och det är en firma som städar både bostäder och kontor, och de hjälper till här i Alingsås men även i omnejderna. De har varit i branschen i över 10 år och har stor erfarenhet. De är ett familjeägt företag och de arbetar med ett miljövänligt sätt att rengöra, endast naturvänliga produkter så det finns ingen risk att det skadar ekosystemet eller gör att du drabbas av allergier på grund av för starka rengöringsmedel

Så om du letar efter hjälp med några städjobb runt ditt hem eller kontor så rekommenderar jag definitivt detta företag. Du kan gå in på deras hemsida och kolla in dem, men jag kan ju säga som så att efter att ha anlitat dem i över ett år för att få hjälp med veckostädning, så vet jag ju att de är bäst när det kommer till städ här i Alingsås med omnejd och jag kommer att fortsätta vända mig till dem.

På det hela taget rekommenderar jag verkligen detta företag om du behöver hjälp med städning i ditt hem eller på ditt kontor. De kan även städa butiker eller byggarbetsplatser, och deras priser är mycket låga i förhållande till vad andra firmor tar ut. Att få hjälp med städningen har verkligen fått en sten att falla från mina axlar, då jag har så mycket att göra så att jag inte har tid att städa hemma. Nu är mitt hem nästan alltid inbjudande och rent, och när det blir smutsigt vet jag att det inte dröjer med än några dagar innan de är här och städar igen. Så om du vill ha hjälp med städ, tveka inte att kontakta dem idag – du kommer säkert inte att ångra dig!

Du gillar kanske också...