Kvalitativ städservice

Hej!

Jag heter Sandra och har små barn och hinner inte med städningen. Jag har fått hjälp några gånger av en firma som erbjuder städservice i Varberg och Kungsbacka och är mycket nöjd. De gör ett mycket bra jobb och det är alltid rent och snyggt när de har varit här. Dessutom är de trevliga och enkla att ha att göra med. Jag skulle absolut rekommendera deras städservice till andra!

Jag abonnerar på en städtjänst en gång i veckan och när de kommer hit så städar de alltid med kvalitet så det blir rent. Jag behöver inte göra något själv och kan luta mig tillbaka och slappna av. Det är verkligen en befrielse att slippa städa och det är väl det som är poängen med en städtjänst?

De använder alltid rena handdukar och mikrofiberklutar, så det blir alltid fräscht. Jag har testat andra firmor genom åren, men de andra har inte gjort ett lika bra jobb som dessa och därför känns det som jag ville skriva ett inlägg om dem, så att den som behöver städservice vet om att detta bolag finns. Du kanske behöver hjälp en gång i veckan som jag, eller så är dina behov annorlunda. Det här är ett bolag som anpassar sig efter sina kunders behov och du kan få hjälp med städningen en gång i veckan, varannan-vecka eller månad. Kontakta dem och hör av dig om ditt behov är annorlunda.

De har alltid varit punktliga och jag har aldrig haft problem med dem. Jag vet att det finns andra firmor som erbjuder städservice men jag skulle verkligen rekommendera dessa ifall ni bor i närheten av Varberg och Kungsbacka. Det var nog inte någonting mer jag ska säga, bara kolla in deras hemsida och kontakta dem om du är intresserad av deras hjälp. Ha det gott!

Du gillar kanske också...